Opret aktivitet eller arrangement

Har du en aktivitet eller arrangement du gerne vil have på hjemmesiden? Så udfyld skemaet nedenfor, og vi vil få det oprette hurtigst muligt.

Når du opretter en aktivitet eller et arrangement, giver du dit samtykke til, at vi må offentliggøre det på hjemmesiden og kontakte dig, hvis vi har praktiske spørgsmål. Dine oplysninger bliver ikke videregivet eller brugt til andre formål. Feltet "Kontaktoplysninger" vil være synlig på hjemmesiden. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger nedenfor.

* De angivne oplysninger i feltet "Kontaktoplysninger" vil blive synliggjort på hjemmesiden på din aktivitet eller dit arrangement, så længe det er aktuelt. 

** Vi gøre opmærksom på, at den ansvarlige for indhold ikke bliver vist på hjemmeside, disse oplysninger benyttes kun hvis der er spørgsmål i forbindelse med oprettelsen. Samtidig er den ansvarlige for indhold forpligtiget til at infomere, hvis der sker ændringer i forhold til indhold. Dette gøres ved at kontakte frivilligkoordinator Malene Skovbakke pr. mail aktiv@hedensted.dk eller tlf. 79 75 57 07.

Læs om behandling af dine oplysninger 

Kontakt

Malene Skovbakke

Staben / Social Omsorg

Tlf.: +4579755707

Send e-mail